Her finner du værstasjon for Høsenfjellhytta

wd ill

Værstasjonen på din mobil? Her finner du den!

Værinfo i samarbeid med
infonett

Webkamera
(klikk for større bilde)

Kamera på hytta

Webredaktør:
Bjørn Morten Galåen
Tlf: 911 42 107
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Høsenfjellhytta åpner i år 2. juledag kl. 11.00-15.00 med salg av julegrøt og besøk av Høsenfjellnissen. Vi fortsetter med søndag 1. nyttårsdag, og videre søndager og lørdager utover vinteren!

For andre året har vi mange flere åpningsdager. Hver lørdag fra 3. februar til påske i tillegg til søndagene har vi åpent. Det er også i år løypekjøring mellom Skistuggu på Røros og Høsenfjellhytta samt Nørdalsrundingen. Derfor har vi også åpen hytte disse lørdagene! Vi har åpent alle dager i påsken unntatt 2. påskedag.

Klikk deg inn og se åpningsdager og vaktlista! Til og med 28. januar er vi åpent mellom 11.00-15.00! Fra 3. februar er vi åpen mellom kl. 10.00-16.00. Siste åpningsdagerdager i skisesongen er lørdag 14. og søndag 15 april. Deretter har vi sommeråpent søndagene 10.- 24. juni, og sensommer- og høståpent søndagene 12. august til 23. september

Åpningsdager og tider finner du også på vaktlista vår!

DSC 7172 copy

Vel møtt til en ny sesong på Høsenfjellhytta!

Artikkelvisninger
111704

                                                                                                        Bruk våre annonsører:

Klikkbare

 

rorosmeieriet logo 

 OsEntreprenor1 

byggern ENDELIGHjelp meg gjerne med tips og idèer til hva vår webside for Høsenfjellhytta skal inneholde! Mvh Bjørn Morten Galåen.

Webløsning ©basert på Joomla