Her finner du værstasjon for Høsenfjellhytta

wd ill

Værstasjonen på din mobil? Her finner du den!

Værinfo i samarbeid med
infonett

Webkamera
(klikk for større bilde)

Kamera på hytta

Webredaktør:
Bjørn Morten Galåen
Tlf: 911 42 107
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ut fra regjeringens anbefalinger for påska og i samråd med kommuneoverlege stenger vi hytta i påska, både med tanke på å kunne opprettholde to meters avstand både inne og ute, men også med tanke på å ikke legge til rette for at folk samles. Vi håper vi kan gjenåpne og få med oss forsommeren da vi også har åpent!

Hytta åpner for sesongen søndag 20. desember fra kl. 11.00 til 15.00. Deretter har vi juleåpent 2. juledag med samme åpningstid! Vi kjører på med søndag 3. juledag og alle andre søndager i januar! Vi etterlever smittevern ved servering. Alle spriter hender og holder avstand! Det er mulig med ski. Det er kjørt skuter, men usikkert om det legges spor! Vi kommer tilbake med info om 2. juledag!

Hytta ny ovnskos

Foto: Bjørn Fredheim

 

Høsenfjellhytta har åpent hver søndag fra 23. august og til og med søndag 27. september! Vi har vanlig servering og vi følger FHI sine anbefalinger for smittevern som håndsprit ved inngangen og handledisk, ikke varer på disken, men bak, og vasking av bord og andre kontaktflater! Alle må følge 1 metersregelen. Vi har god plass inne og ute!

Sommeråpent2

Velkommen

1. mars ble årets Råkjøring arrangert! Her finner du resultatene med målt hastighet med sportsradar!

Artikkelvisninger
136014

                                                                                                        Bruk våre annonsører:

Klikkbare

 

rorosmeieriet logo 

 OsEntreprenor1 

byggern ENDELIGHjelp meg gjerne med tips og idèer til hva vår webside for Høsenfjellhytta skal inneholde! Mvh Bjørn Morten Galåen.

Webløsning ©basert på Joomla