Her finner du værstasjon for Høsenfjellhytta

wd ill

Værstasjonen på din mobil? Her finner du den!

Værinfo i samarbeid med
infonett

Webkamera
(klikk for større bilde)

Kamera på hytta

Webredaktør:
Bjørn Morten Galåen
Tlf: 911 42 107
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her er resultatene fra årets råkjøring med start på Høsenfjellhytta ned til Holm lørdag 2. mars

 

2. dag jul har vi som alltid åpent med salg av julegrøt og besøk av Høsenfjellnissen. Vi åpner kl. 11.00 og har åppent fram til kl. 15.00. Neste åpningsdag er 1. januar og deretter vanlig søndagsåpent. Fra februar har vi også åpnet lørdager i tillegg. Se åpningstider her! Hytteposten for 2019 er også tilgjengelig her!

IMG 0277

Høsenfjellnissen og glade barne 2. dag jul i fjor. Foto Maria Holm

Da er sesongens første skispor kjørt opp! Rundløypa rett opp og om Måssåbakkan tilbake er klar. Vi sesongåpner hytta søndag 22. desember. Vi kommer tilbake til dager og tider eller i jula og utøver vinteren!

IMG 0934001

Foto og løypekjører: Stein Ytterhaug

Vi fortsetter å ha sensommer- og høståpent på Høsenfjellhytta slik vi har hatt de siste tre årene! Det blir alle søndager fra 11. august til og med søndag 22. september! Dette er en glimrende anledning til tur, bærplukking og ikke minst nyte en kaffekopp med godt tilbehør hos oss! Vi i Høsenfjellhytta påstår at Os er vakrest fra Høsenfjellhytta. Åpningstidspunktet er kl. 10.00-15.00!

Sommeråpent2

Foto: Bjørn Morten Galåen

Artikkelvisninger
122052

                                                                                                        Bruk våre annonsører:

Klikkbare

 

rorosmeieriet logo 

 OsEntreprenor1 

byggern ENDELIGHjelp meg gjerne med tips og idèer til hva vår webside for Høsenfjellhytta skal inneholde! Mvh Bjørn Morten Galåen.

Webløsning ©basert på Joomla