Her finner du værstasjon for Høsenfjellhytta

wd ill

Værstasjonen på din mobil? Her finner du den!

Værinfo i samarbeid med
infonett

Webkamera
(klikk for større bilde)

Kamera på hytta

Webredaktør:
Bjørn Morten Galåen
Tlf: 911 42 107
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi fortsetter å ha sensommer- og høståpent på Høsenfjellhytta slik vi har hatt de siste tre årene! Det blir alle søndager fra 11. august til og med søndag 22. september! Dette er en glimrende anledning til tur, bærplukking og ikke minst nyte en kaffekopp med godt tilbehør hos oss! Vi i Høsenfjellhytta påstår at Os er vakrest fra Høsenfjellhytta. Åpningstidspunktet er kl. 10.00-15.00!

Sommeråpent2

Foto: Bjørn Morten Galåen

Høsenfjellhytta har sommeråpent søndagene 9. juni, 16, juni og 23. juni mellom kl. 10.00-15.00. Vi har som vanlig full bevertning. Vi håper du nyter søndagskaffen hos oss samtidig som du kan nyte den vakre utsikten, eller ta en tur innover Høsenfjellet! Husk at Os er vakrest fra Høsenfjellhytta. Vi tar både kontanter og Vipps!

Du kan også følge vår aktivitet på Facebook og Instagram. Vi vil også ha åpent søndagene fra 11. august til 22. september.

Hytta 5. juni 2017

Foto: Bjørn Morten Galåen

Påsken er i gang og vi har åpent hver dag i påsken til og med 2. påskedag. Tirsdag i påskeuka har Høsenfjellhytta uhøytidelige aktivteter for barn hele dag. Som vanlig siden 1956 er det barneskinn skjærtorsdag kl. 13.00, og skirenn på idealtid etterpå. Så blir det åresalg med trekning av permier og påskeeggene!

Følg oss på: Facebook og på Instagram

Bildet er fra skjærtorsdagen i fjor. Foto: Maria J. Holm

Påsken 2018 2

Her er resultater fra årets Råkjøring fra Høsenfjellhytta ned til Holm lørdag 2. mars

 

Artikkelvisninger
118584

                                                                                                        Bruk våre annonsører:

Klikkbare

 

rorosmeieriet logo 

 OsEntreprenor1 

byggern ENDELIGHjelp meg gjerne med tips og idèer til hva vår webside for Høsenfjellhytta skal inneholde! Mvh Bjørn Morten Galåen.

Webløsning ©basert på Joomla