Her finner du værstasjon for Høsenfjellhytta

wd ill

Værstasjonen på din mobil? Her finner du den!

Værinfo i samarbeid med
infonett

Webkamera
(klikk for større bilde)

Kamera på hytta

Webredaktør:
Bjørn Morten Galåen
Tlf: 911 42 107
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Høsenfjellhytta har åpent hver søndag fra 23. august og til og med søndag 27. september! Vi har vanlig servering og vi følger FHI sine anbefalinger for smittevern som håndsprit ved inngangen og handledisk, ikke varer på disken, men bak, og vasking av bord og andre kontaktflater! Alle må følge 1 metersregelen. Vi har god plass inne og ute!

Sommeråpent2

Velkommen

1. mars ble årets Råkjøring arrangert! Her finner du resultatene med målt hastighet med sportsradar!

Søndag 1. mars er vi igjen klar med Råkjøring! Kort fortalt handler det om å kjøre raskest ned fra Høsenfjellhytta til Holm! Underveis måler vi også fart til hver enkelt med sportsradar!

Dette er helt klart et arrangement for alle aldre! Etter målgang blir det gratis servering og full permiering til alle deltakere nede på Holm! Påmelding fra kl. 13.00 og start ca. 13.30! 

Klikk er for å se fullstendig informasjon! Følg oss også på Facebook!

Råkjøring 2018

Oppstilling Råkjøring 2018. Foto: Jon Holm

2. dag jul har vi som alltid åpent med salg av julegrøt og besøk av Høsenfjellnissen. Vi åpner kl. 11.00 og har åppent fram til kl. 15.00. Neste åpningsdag er 1. januar og deretter vanlig søndagsåpent. Fra februar har vi også åpnet lørdager i tillegg. Se åpningstider her! Hytteposten for 2019 er også tilgjengelig her!

IMG 0277

Høsenfjellnissen og glade barne 2. dag jul i fjor. Foto Maria Holm

Artikkelvisninger
130929

                                                                                                        Bruk våre annonsører:

Klikkbare

 

rorosmeieriet logo 

 OsEntreprenor1 

byggern ENDELIGHjelp meg gjerne med tips og idèer til hva vår webside for Høsenfjellhytta skal inneholde! Mvh Bjørn Morten Galåen.

Webløsning ©basert på Joomla