Her finner du værstasjon for Høsenfjellhytta

wd ill

Værstasjonen på din mobil? Her finner du den!

Værinfo i samarbeid med
infonett

Webkamera
(klikk for større bilde)

Kamera på hytta

Webredaktør:
Bjørn Morten Galåen
Tlf: 911 42 107
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Onsdag 2. juledag er vi i gang med vintersesongen. Tradisjonen tro server vi julegrøt! Høsenfjellnissen har meldt sin ankomst rundt kl, 13.00 dersom hans travle program holder! Han har med seg pakker som vanlig. 

Vi har nå før jul satt inn ny vedovn. Hytteposten 2018 som er en oppsummering av året som gikk er også sendt ut til våre brukere. Resten av jula har vi åpent søndag 30. desember og 1. nyttårsdag mellom kl. 11.00-15.00. Følg oss også på Facebook

Høsenfjellhytta

Foto: Bjørn Morten Galåen

 

Vi fortsetter å ha sommeråpent i år også. Fra søndag fra 10. juni til søndag 24. juni har vi åpent mellom kl. 10.00 til 15.00! Så åpner vi igjen på sensommeren fra søndag fra 12. august til 23. september! Vi har vanlig servering med vafler, kaker og øvrig kioskvare!

Hytta 5. juni 2017

Foto: Bjørn Morten Galåen

Se vår bildelleri fra skjærorsdag 29. april i strålende sol. Klikk på hvert bilde så får du fram galleri!

{gallery}bilder/2018/skjartorsdag{/gallery}

Først ser du bildene fra barneskirennet skjærtorsdag, så skirennet på idealtid og litt fra dagen for øvrig og premieutdeling. Bildene vises som galleri! Klikk på ett, og flere kommer opp! Foto: Jon Holm

{gallery}bilder/2012-2013/skjærtorsdag{/gallery}

Artikkelvisninger
112444

                                                                                                        Bruk våre annonsører:

Klikkbare

 

rorosmeieriet logo 

 OsEntreprenor1 

byggern ENDELIGHjelp meg gjerne med tips og idèer til hva vår webside for Høsenfjellhytta skal inneholde! Mvh Bjørn Morten Galåen.

Webløsning ©basert på Joomla